22nd Generation 2009 - 2013

Assalamualaikum w.r.t

Pagi ni , Fara nak kongsi cerita pasal kawan-kawan Fara yang super duper awesome ! Nak tao sape ? 22nd GENERATION of SLISS !! Okay , Fara kenal dorang since pertama kali masok dekat SMKA tu . Perkenalan kita lima tahun ni memang banyak sangat cerita suka dan duka yang tak boleh nak cakap banyaknya . Tapi ada jugak yang cuma dua tahun je . Tapi dua tahun ke , tiga tahun ke , lima tahun ke , satu per satu kenangan tu tetap dalam ingatan . Insya Allah :)

4 Disember 2013 semua nya berakhir . Berakhir zaman persekolahan , hari terakhir buat semua benda sama-sama dekat asrama . Sedih memang sedih . Tapi nak buat macam mana . Zaman sekolah memang dah habes . Tapi tu ukan hari terakhir kiteorang jumpa . Kiteorang jumpa lagi sekali masa dinner form , 6 Disember . Serious kalau Fara cerita penat kauorang nak baca ;)

Fara upload gambar je kay . Tapi gambar ni pon tak semua . Penat ah nak godek . Hehe

SMK Agama Simpang Lima

Done exam bahasa arab . Mereka gembira :)

Generasi 22 puteri :*

With Ain Hayati 

Hari last menjenguk kelas 5 Ma'awa . Bella + Tirah

Berjimba lepas habes paper :D

Mereka semangat 22nd ! 

Dinner time ! 

Farida .

Anak mak . Umairah :D

Nurul , Fara , Amani . Coopians :)

Buddies . NASAR :)

@me_adell 

Mereka yang menginap di De Palma 

Banyak lagi gambar sebenanya . Tapi Fara sendiri tak larat nak godek . Terlalu banyak kenangan dengan batch 22 . Korang . Aku sayang korang sangat-sangat . 1 Naim, 2 Ma'awa , 3 Ma'awa , 4 Ma'awa dan akhirnya 5 Ma'awa . Terlalu banyak kenangan manis dengan korang semua . 

Koop . Dekat koop Fara kenal erti persahabatan . Koop ajar Fara banyak sangat benda . Macam mana nak berniaga, jujur, amanah . Semua benda lah . Nurul , Amani , Arisha , Zaki , Kay Ai , Ameer , Azmi dengan Alip . Aku harap kenangan kita yakkan korang lupakan . 

Badar . Ya , memang dalam organisasi tu kita banyak masalah nya . Awal-awal .  Tapi akhirnya kita berjaya tamatkan tugasan kita . Nak sebut satu-satu ramai sangat ah pulak . Hehe . Tapi Fara ada post pasal BADAR . TENGOK SINI .

Salam . 

Dear 22 . Jujur ikhlas aku cakap, aku sayang kauorang yang teramat sangat . Aku harap persahabatan kita takkan mati dekat sini . Tak semestinya kita keluar dari sekolah tu bermakna kita dah habes kawan . TAK OKAY !! Sayang kauorang ! :*  

No comments:

Post a Comment